Вибір професії – це життєвий вибір, за яким стоїть добробут і впевненість у завтрашньому дні. Повністю реалізувати себе в житті може людина, яка здобула якісну освіту.

26 лютого Прилуцький технічний фаховий коледж відвідали представники Національного університету біоресурсів та природокористування України, які провели профорієнтаційну роботу з випускниками коледжу.

Директор навчально-наукового інституту, доктор технічних наук, професор Віктор Каплун під час бесіди ознайомив здобувачів освіти з освітніми програмами, за якими вони можуть продовжити навчання за ОС “Бакалавр” на базі ННІ, особливостями вступної кампанії 2024 року та попередніми умовами вступу для випускників коледжів, дуальною освітою та можливістю проходження практик на базі провідних компаній України, соціально-побутовими умовами у студентських гуртожитках і матеріально-технічною базою спеціальностей.

Викладачі інституту Андрій Петренко та В’ячеслав Васюк (випускники коледжу) презентували молоді окуляри віртуальної реальності, за допомогою яких здобувачі освіти відвідали лабораторію по обслуговуванню та ремонту електричного обладнання ННІ.

Зустріч була змістовною і цікавою, на всі поставлені запитання студенти отримали вичерпні відповіді щодо переваг і можливостей навчання в НУБіП України. Майбутні випускники виявили інтерес і бажання після закінчення коледжу продовжити навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *