Нещодавно в Прилуцькому технічному фаховому коледжі відбувся захист дипломних проєктів здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія за ОПП «Будівництво та цивільна інженерія (Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання)».

Новинкою в захисті кваліфікаційних робіт є те, що всі вони повинні були отримати експертний висновок про перевірку на наявність академічного плагіату за програмою UNICHECK. Всі дипломні проєкти пройшли експертизу, унікальність робіт становила не менше 60%.

Здобувачі освіти у своїх роботах презентували вдалі проєктні рішення щодо газифікації та реконструкції систем газопостачання населених пунктів, використання ефективних методів контролю за будівництвом газопроводів, розробки технічних рішень з будівництва систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, котелень, демонструючи високий рівень теоретичної та практичної підготовки.

За результатом захисту дипломних проєктів 15 здобувачам освіти присвоєно кваліфікацію фаховий молодший бакалавр з будівництва та цивільної інженерії. Денис Марухненко отримає диплом з відзнакою, 14 здобувачів освіти – дипломи звичайного зразка.

Екзаменаційна комісія у складі: Юрія КРАВЦЕНЮКА – операційного менеджера з буріння свердловин структурної одиниці (філія) «Укрнафта буріння» ПАТ «Укрнафта», Павла ЧЕРНІКОВА – в.о. директора коледжу, Наталії ОСТАПЕЦЬ – завідувачки відділення, Валентини ТІТУНОВОЇ – голови циклової комісії – високо оцінила представлені кваліфікаційні роботи (дипломні проєкти), презентації та доповіді випускників.

Більша частина випускників буде працювати на виробництві, окремі продовжать навчання у вищих учбових закладах 3, 4 рівнів акредитації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *