Сьогодні до Прилуцького технічного фахового коледжу завітали науковці з Чернігівського національного університету “Чернігівський колегіум” ім. Т.Г. Шевченка.

Здавалося б Прилуцький технічний фаховий коледж готує спеціальності інженерно-технічного спрямування, проте сьогодні життя вимагає мати обов’язкову педагогічну освіту викладачам, а випускникам коледжу престижно здобути професійну освіту з освітніми педагогічними науками, що дасть можливість молодим викладачам якісно готувати кадри, а випускникам впевнено адаптуватися у нинішньому сьогоденні .

Так, Вадим Ребенок, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри професійної освіти і безпеки життєдіяльності, зупинився на питаннях професійної освіти в аграрному виробництві, переробці с.г. продукції, транспорті та використання цифрових технологій.

Тетяна Белан, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри педагогіки, психології і методики технологічної освіти, розповіла здобувачам освіти про розвиток педагогічної науки та здобуття відповідних знань для викладачів та здобувачів освіти.

Павло Черніков, доктор філософії в галузі освіти, зупинився на питаннях здобуття професійної педагогічної освіти для викладачів у Чернігівському НУЧК та поєднанні з педагогічною діяльністю в коледжі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *