Змістовно й цікаво пройшов день відкритих дверей у Прилуцькому технічному фаховому коледжі. Гасла заходу: “Мій вибір – моя професія”, “Донати для ЗСУ”.

Широко, урочисто, з участю художньої самодіяльності на фасаді коледжу планувалося провести цей захід, але враховуючи те, що в цей день у Прилуках було поховання воїна ЗСУ, сценарій заходу був терміново змінений. Усі розважальні складові відмінили. Говорили лише про головне: як вибрати професію, як разом наближати Перемогу.

Ведуча заходу, заступник директора з виховної роботи Світлана Жукова, зуміла зацікавити й підвести абітурієнтів до практичної сторони професійної підготовки майбутніх фахівців, а завідувачі відділень Олександр Іващенко, Валентина Тітунова, Олена Легошина та викладачі й здобувачі освіти старших курсів провели майстер-класи зі спеціальностей.

Павло Черніков зупинився на унікальності навчального закладу, яка полягає в тому, що поряд зі свідоцтвом про повну середню освіту, дипломом фахового молодшого бакалавра, майбутні спеціалісти отримають ще й так необхідну робітничу професію. Кожне відділення приготувало смаколики, а, зібрані за них кошти, підуть на допомогу ЗСУ.

Слава Україні!

Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *