Свого часу В’ячеслав Чорновіл сказав: “Україна починається з тебе”. Сьогодні актуальність цих слів підтверджується по-особливому показово. Від наших щоденних дій, злагодженості, єдності залежить доля мільйонів, а ще – майбутнє прийдешніх поколінь.

З метою зміцнення патріотичного духу у молодіжному середовищі 17 листопада у найпростішому сховищі Прилуцького технічного фахового коледжу відбулася виховна година “Ми – українці”.

Підготували захід студенти 1-го курсу відділення “Землевпорядкування, будівництва та економіки” (куратор – Ніна Заболотна) під керівництвом викладачки Світлани Мелащенко.

Студенти декламували вірші, відповідали на болючі питання з історії сьогодення, переглядали патріотичні відео, а також колективно виконали усім рідну і знайому пісню “Ой у лузі червона калина”.

Родзинкою заходу стало те, що студенти підготували яскраву стінгазету, щоб прикрасити сховище і гарний мистецький куточок в українському стилі.

Велике захоплення викликала поезія Павла Чернікова, опублікована свого часу на сайті Національного музею літератури України, у виконанні другокурсниці Яни Крук.

Оскільки проведення виховної години співпало із Міжнародним днем студента, переможці різних конкурсів, що проводилися у коледжі, були відмічені директором грамотами і подяками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *