Дипломний проєкт – це кваліфіковане навчально-наукове дослідження студента, яке виконується на завершальному етапі навчання у навчальному закладі. Він має комплексний характер і пов’язаний з використанням набутих студентом знань, умінь та навичок зі спеціальних дисциплін і  передбачає: систематизацію, закріплення, розширення теоретичних і практичних знань зі спеціальності та застосування їх при вирішенні конкретних технічних, економічних виробничих й інших завдань; розвиток навичок самостійної роботи й оволодіння методикою дослідження та експерименту, пов’язаних з темою проекту.

У  Прилуцькому агротехнічному коледжі на відділенні “Газопостачання та заочно-дистанційної освіти” відбувся  захист дипломних проєктів студентів спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія ОПП “Будівництво та цивільна інженерія (Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання)”.

Слід відзначити, дипломні проекти мають оригінальний характер і свідчать про високий ступінь професійної підготовки студентів. У процесі захисту проєктів студенти продемонстрували високий рівень підготовки, представили цікаві проєкти, підготували змістовні доповіді, які були насичені фактичними матеріалами  та презентовані за сучасними вимогами. Студенти змістовно відповідали на питання членів екзаменаційної комісії, за що отримали високі оцінки від членів комісії.

Шановні випускники! Бажаємо вам успіхів, терпіння, наснаги на вашому професійному шляху. Хай поруч з вами будуть надійні друзі та мудрі колеги. Пам’ятайте, що тепер вам виставлятиме оцінки не викладач, а саме життя, і ціна помилки – не оцінка , а ваш професійний імідж.

В добру путь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *