Сьогодні у Прилуцькому технічному фаховому коледжі відбулося нагородження здобувачів освіти, які брали участь протягом року у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах.

Дипломами І ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України Всеукраїнської інтернет-олімпіади “Крок до знань – 2024” нагороджені здобувачі освіти в таких категоріях:

– “Історія України” (2 здобувачі освіти);

– “Математика” (2 здобувачі освіти);

– “Українська література” (1 здобувач освіти);

– “Українська мова” (2 здобувачі освіти).

Дипломами ІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України Всеукраїнської інтернет-олімпіади “Крок до знань – 2024” нагороджені здобувачі освіти в таких категоріях:

– “Англійська мова” (1 здобувач освіти);

– “Історія України” (2 здобувачі освіти);

– “Математика” (1 здобувач освіти);

– “Українська література” (2 здобувача освіти);

– “Українська мова” (2 здобувача освіти).

За І місце у фіналі чемпіонату “KSE EKONOMY RECOVERY COMPETITION 2024” нагороджено 1 здобувача освіти.

Дипломами гран-прі ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості “Листи майбутній Україні” нагороджено 2 здобувачів освіти, дипломами за І та II місця – 2 здобувачі освіти.

За участь у Всеукраїнському фізичному конкурсі “Левеня 2024” нагороджено за І місце 8 здобувачів освіти, за ІІ місце – 34 здобувачі освіти.

За участь у регіональному та національному етапах Економічної Олімпіади нагороджено 5 здобувачів освіти.

За участь у ІІ Всеукраїнському турнірі з фінансової грамотності нагороджено 5 здобувачів освіти.

За участь у Міжнародних науково-практичних конференціях, громадському житті коледжу нагороджено 3-х здобувачів освіти.

За участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Сучасні тенденції розвитку галузі національної економіки України нагороджено 1 здобувача освіти.

За участь у Національній руханці у вишиванках “Дякую ЗСУ” до Міжнародного дня в рамках Національного проєкту “Цікава фізкультура – 2:0. Перезавантаження” нагороджено 6 здобувачів освіти.

За зайняті І та II місця в турнірі з шашок, присвячений пам’яті Героя України, випускника профліцею серед юнаків та дівчат навчальних закладів міста Прилуки нагороджено 2 здобувачів освіти.

За зайняті ІІ та III місця в змаганнях з настільного тенісу в першості коледжу нагороджено 2 здобувачів освіти.

За активну участь у спротивно-масовому житті коледжу та за досягнуті результати в міських змаганнях нагороджено 8 здобувачів освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *