У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування у здобувачів освіти загальнолюдських, моральних цінностей в гуртожитку Прилуцького технічного фахового коледжу 16 листопада пройшов просвітницько-виховний захід “Пізнай себе, зрозумій іншого”.

Завідувачка філією Прилуцького краєзнавчого музею Тетяна Іващенко розповіла студентській аудиторії про те, що сучасні люди завжди повинні прагнути підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування.

Під час заходу молодь активно обговорювала вислови мудреців та видатних діячів про терпіння і терпимість до інших, взяла участь у квесті “Асоціативний ряд”, грі ” Риси толерантної людини”, пройшла анкетування з розпізнання свого рівня толерантності. Особливе захоплення в здобувачів викликала вікторина “Критерії толерантності”.

У ході спільного обговорення студенти прийшли до думки, що терпимість до чужого способу життя, поведінки, звичаїв, почуттів, ідей, вірувань є умовою стабільності та єдності суспільства.

Спілкуймось толерантно, нехай кожен з нас пробудить у собі людські почуття щирості і доброти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *