21 листопада відзначається День гідності та свободи. Цей день змінив наше із вами життя, вплинув на сьогодення українства і майбутнє прийдешніх поколінь.

Патріотично налаштовані громадяни підняли питання про те, що Україна є повноправною частиною європейської спільноти із автентичною мовою, історією, культурою.

З нагоди цієї знаменної дати (у рамках національно-патріотичного виховання, яке є одним із ключових напрямків Національної доктрини освіти України) до гуртожитку Прилуцького технічного фахового коледжу завітав Віктор Погуляй. Це людина надзвичайних здібностей: патріот, поет, музикант. Він був учасником подій на Майдані, підтримував і підтримує наших хлопців на фронтах війни.

Під час творчої зустрічі пан Віктор виконував свої патріотичні пісні, вірші, ділився думками про сокровенне – мріями про Україну під мирним небом із щасливими людьми, які щиро люблять свою Батьківщину.

Чоловік зумів пробудити почуття національної гордості у серцях молодих людей, наголосивши на ролі кожної людини у нашій великій очікуваній Перемозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *