Цікаво, змістовно, а головне з користю, проведена підсумкова конференція за результатами проходження виробничо-технологічної практики майбутніх замлевпорядників, енергетиків з елементами дуальної форми навчання. В конференції взяли участь здобувачі освіти, керівники практик, стейкхолдери. Більшість здобувачів освіти пройшли виробничо-технологічну практику в реальних умовах

на підприємствах: ПАТ “Чернігівобленерго”, завод “Білкозин”, ПромЕнерго-21, Монтаж-наладка, АТ “Чернігівгаз”, експертно-консалтингова фірма “Орієнтир” і багато інших провідних підприємств міста і області. Про це з гордістю розповідали практиканти: Олег Лісовий, Дмитро Дирда, Микола Кузнецов, Іван Ляшенко, Дар”я Івченко, які виявили бажання працевлаштуватися в тих підприємствах, де проходили практику.

Стейкхолдери Леонід Куліш, Юрій Кардаш, керівники практик: Григорій Єфімов, Павло Черніков, Олександр Іващенко, Ніна Науменко висловили низку ділових пропозицій, які сприятимуть впровадженню дуальної форми навчання в коледжі.

Щиро завдячуємо керівникам вищеназваних підприємств, які тісно співпрацюють з нами.

Ви забезпечуєте виробництво кадрами, а коледж працевлаштовує випускників.

В єдності наша сила і позитивний результат!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *