Не встигли оговтатись від вчорашньої звістки, як сьогодні знову оплакуємо нашого Захисника. ЄФРЕМЕНКО Владислав був випускником спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

Після закінчення коледжу вступив на військову службу за контрактом у жовтні 2020 року. Службу проходив у званні солдата, був командиром відділення.

Завжди спокійний, виважений, добрий, таким залишиться Владислав в пам’яті кожного з нас.

Всі сподівалися на диво, адже з 9 квітня 2022 року Владислава вважали безвісно відсутнім. Та дива не трапилося, 7 липня 2023 року згідно постанови було ідентифіковане тіло. Загинув у с. Сулигівка Ізюмського району Харківської області, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Майже півторарічна історія пошуку загиблого Владислава ЄФРЕМЕНКА увійде до проєкту «Шукачі загублених душ» режисерки-документалістки Катерини Стрельченко. Прем’єра документального фільму очікується в кінці літа на початку осені цього року.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який віддав життя захищаючи Батьківщину.

Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль їх непоправної втрати. Нехай Господь прийме його світлу душу і оселить там, де праведні спочивають.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Герої не вмирають!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *