У Прилуцькому технічному фаховому коледжі велика увага приділяється розвитку фізкультурно-масової, спортивної роботи.

Наші студенти в свій час, як хлопчики, так і дівчатка, були чемпіонами України з волейболу серед юнаків і дівчат вищих навчальних закладів Міністерства АПК. І тепер наші здобувачі освіти активні, беруть участь в усіх можливих змаганнях.

І це не випадково, адже заняття в коледжі проводять відомі викладачі, тренери, спортсмени. Так, волейболістів сьогодні тренує кандидат у майстри спорту України, срібний призер Великої Ліги України, бронзовий чемпіон Всеукраїнської універсіади команди Чернігівщини (2023 року) Артем Ситник. Уже понад два десятки років у коледжі започаткований спортивний турнір на приз Валентини Цербе-Несіної – першої української бронзової призерки з біатлону, Олімпіади-94 в Ліллехамері (Норвегія).

Сьогодні керівником фізичної підготовки в коледжі працює Олег Лень. Він є чемпіоном ХV Паралімпійських ігор з футболу в Ріо-де-Жанейро (2016), дворазовий чемпіон світу з футболу. А сьогодні на чемпіонаті Європи з футболу команда здобула золото. Незважаючи на свою зайнятість, він постійно зміцнює спортивний центр коледжу, разом з адміністрацією було започаткувано турнір на приз колишнього викладача-методиста, відомого тренера Петра Пашука.

З перемогою, Олеже! Здоров’я, творчої наснаги, нових здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *