07 червня 2023 року у Прилуцькому технічному фаховому коледжі відбулося спільне засідання адміністрації коледжу та Ради стейкхолдерів.

До складу Ради увійшли 22 представники із різних підприємств, установ, організацій міста та приватні підприємці. Члени Ради стейкхолдерів ознайомилися із Положенням про Раду, вибрали керівний склад Ради та затвердили план роботи на поточний рік. Одноголосно головою Ради обрано Наталію Міждорожню, керуючу Прилуцьким відділом Ощадбанку, заступниками голови обрали Андрія Бордовіцина, директора Прилуцького району електричних мереж ПАТ “Чернігівобленерго” та приватного підприємця Олександра Ткаченка.

На спільному засіданні обговорювалися визначні пріоритетні напрямки запровадження інновацій в навчанні; сприяння проходженню різних видів практик здобувачами освіти; надані пропозиції щодо покращення якості теоретичної та практичної підготовки. Значна увага була приділена переходу на дуальну систему навчання здобувачів освіти та працевлаштування випускників.

Виступаючі, зокрема в.о. директора Павло Черніков, розповів про співпрацю коледжу і підприємств Чернігівщини та кроки по впровадженню дуальної системи навчання. Завідувач навчально-виробничої практики Ніна Науменко в своїй доповіді детально проаналізувала стан справ із заключення договорів з підприємствами, нові підходи до їх оформлення. Вікторія Дронь, заступник директора з навчальної роботи, розповіла про нові перспективи у змінах на законодавчому рівні та нові можливості співпраці в напрямку дуальної освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *