Сьогодні у читальній залі бібліотеки Прилуцького технічного фахового коледжу відбулося відкриття бібліохабу «Наодинці зі світом».

Створення бібліохабу стало можливим завдяки перемозі команди Прилуцького технічного фахового коледжу у пітчингу проєктів у рамках Ідеятону, який проводиться ГО “Лабораторія Ініціативної Молоді” спільно з КЗ Ніжинський міський молодіжний центр за підтримки Британської Ради British Council Ukraine .

Отримані кошти дозволили команді проєкту закупити сучасну літературу, яка користується попитом у молодіжному середовищі, а також придбати меблі для створення затишного і креативного простору, у якому зможе працювати і розвиватися студентство.

Серію запланованих за проєктом заходів відкрив тренінг «Через терни до зірок».

Організатори тренінгу поставили перед собою мету показати молоді можливі шляхи розвитку особистості через призму пройдених проб і помилок, поділитися власним позитивним досвідом із подоланням бар’єрів, навчити здобувачів коледжу не боятися висловлювати власну думку.

Люди, які свого часу навчалися у коледжі, а зараз успішні мистецькі професіонали, прийшли на допомогу у виконанні поставленої мети.

Потужно і креативно із молоддю працювали Олександр Овдієнко (веб-дизайнер, проджект-менеджер, голова ГО Прилучани Особливі), Андрій Карпов (актор театру та кіно, телеведучий, засновник Арт Простору Арсенал), Сергій Корнієнко (театральний режисер, співзасновник театральної школи Ейфорія, викладач КНУЕКІТБ ім. Карпенка-Карого), Сергій Радченко ( актор театру і кіно).

Юнаки та дівчата активно спілкувалися із гостями, брали участь у імпровізованих майстер-класах, спілкувалися, переймали досвід.

Наприкінці тренінгу із вітальним словом виступив директор коледжу Павло Черніков, який побажав молоді розвиватися, бути собою та йти до здійснення мрії через складнощі життя, а також подякував усім присутнім за злагоджену співпрацю.

P.S. Величезна подяка команді проєкту (Вікторія Дронь, Ніна Заболотна, Дар’я Корнєва, Тетяна Кравченко, Владислав Човновий) за злагоджену співпрацю та круті ідеї, адміністрації та колективу коледжу – за підтримку, студентській молоді – за бажання вчитися та підкорювати нові вершини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *