З метою формування почуття гордості й належності до незламного українського народу, який боронить власну державу, готовності до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності, долучення до волонтерського руху, поваги до ЗСУ й усіх причетних до справи захисту Вітчизни для здобувачів освіти 3-х курсів спеціальностей 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та 123 Комп’ютерна інженерія відбувся захід «Україна – нація незламних».

Муляр Наталія Михайлівна на виховну годину запросила свого вихованця, випускника 2020 року, який з перших днів повномасштабного вторгнення боронить нашу Батьківщину. Захисник розповів про свій військовий шлях, поділився планами на майбутнє. Як і всі, він мріє про мир, щасливе життя, можливість працювати, ростити дітей, вибудовувати сильну і незалежну державу.

Черніков Павло Іванович подякував нашому захиснику за зустріч, цікаву розповідь, поділився рядками своїх віршів.

Україна сильна і переможе тому, що народ наш об’єднався у єдиному пориві зберегти, відстояти рідну землю. Бути українцем – гордо! Любімо нашу Вітчизну! Бережімо її і пам’ятаймо – Україна понад усе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *