16 вересня відбулася VII студентська науково-практична конференція на тему “БІМ-технології в будівництві”. У конференції прийняли участь здобувачі освіти 3-4 курсів спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (МОУіСГ), викладачі спец. дисциплін відділення “Газопостачання”.

Відкрив конференцію доктор філософії в галузі освіти, почесний професор Міжнародної кадрової академії, лауреат загальноукраїнського рейтингу професійних досягнень “Лідер України”, директор коледжу Черніков П.І., який виступив з доповіддю “Концепція впровадження БІМ-технологій у будівництві”, яку підтримав і продовжив доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри будівництва та інформаційних технологій ВСП “ІІО КНУБА” Прусов Дмитро Едуардович.

Цікавими були доповіді здобувачів освіти 4 і 3 курсів Лисенко Валентини та Дорошенко Катерини, які розповіли про історію розвитку, класифікацію і особливості БІМ-технологій.

З зацікавленістю всі присутні переглянули презентацію і заслухали доповідь викладача вищої кваліфікаційної категорії Татаренка Ігоря Віталійович про перспективи впровадження та розвитку БІМ-технологій.

Було відзначено високий науковий рівень представлених доповідей, а також актуальність питань, які були заслухані під час роботи конференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *