День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, удосконаленні й підтримці повсякденного життя населення. Свято щорічно відзначається 22 грудня.

   23 грудня 2021року в Прилуцькому технічному фаховому коледжі відбулися урочисті збори до Дня енергетика.

   Зі святом усіх привітали: заступник директора з навчальної роботи Дронь В.В., старший майстер Прилуцької дільниці РЕМ Дядя В.В. та начальник електротехнічної лабораторії Прилуцької дільниці РЕМ Легушенко М.М..

   За відмінне навчання, участь в художній самодіяльності, у спортивних змаганнях здобувачів освіти нагороджено похвальними грамотами.

   За вагомий особистий внесок у справу підготовки здобувачів освіти для народного господарства, упровадження сучасних методів навчання і виховання молоді та з нагоди професійного свята – Дня енергетика нагороджено грамотами викладачів спецдисциплін відділення «Електрична та комп’ютерна інженерія».

   За сумлінну працю, виконання на високому рівні посадових обов’язків нагороджено грамотами майстра практичного навчання Кислого О.М. та електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування Байшенка С.М.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *