9 вересня у читальній залі бібліотеки Прилуцького агротехнічного коледжу відбулася виховна година “Поезії осінньої глибінь”, у ході якої студенти першого курсу (класний керівник Ланко Валентина Миколаївна) познайомилися із поетичними доробками директора Прилуцького агротехнічного коледжу Чернікова Павла Івановича, його громадянською позицією, ставленням до наріжних проблем суспільства, ролі і місця справжніх щирих почуттів у житті молодої людини.

   Студентську аудиторію вразили вірші Павла Івановича на різну тематику, їхня глибина і змістовність.

   Гарний настрій на весь день усім гостям затишної навчальної бібліотеки забезпечили пісні на слова Павла Івановича у виконанні талановитого прилуцького музиканта і композитора Довженка Анатолія Миколайовича .

   Завершальною нотою атмосферної осінньої зустрічі стали віршовані рядки прилуцької поетеси Заболотної Ніни Юріївни та мудрі побажання класного керівника групи Ланко Валентини Миколаївни.

   Зазначимо у підсумку, що основним меседжем зустрічі стали роздуми учасників про мистецтво і поезію, про красу людських почуттів і вчинків, про любов до Батьківщини і людей, про становлення молодих особистостей у ролі студентів, про осінні мотиви звичайного життя, які надихають і зачаровують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *