9 листопада у читальній залі Прилуцького технічного фахового коледжу відбувся круглий стіл (до Всесвітнього дня науки) «МАЙБУТНЄ РОЗУМУ: ІННОВАЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

У ході заходу говорили про розвиток науки у різні історичні періоди, наукові відкриття, що покращили життя простих людей, зробивши його комфортним. Зупинились детально на дослідниках, котрим доля дала можливість стати новаторами у енергетичній сфері.

До молодіжної аудиторії звернувся завідувач відділення «Електрична та комп’ютерна інженерія» Олександр Іващенко, який наголосив на важливості науки та практики у навчальному процесі.

Кандидат технічних наук, доцент кафедри Теплоенергетики Олена Шеліманова розповіла про проєкт VET4GSEB партнерство з професійно-технічною освітою для екологічної та розумної енергії в будівлях.

Про практичні навички енергетиків розповів начальник електротехнічної лабораторії цеху централізованого ремонту відокремленого підрозділу “Прилуцький РЕМ” Микола Легушенко.

Приємно, що до обговорення долучилися здобувачі освіти відділення, які підготували цікаві презентаційні матеріали про корифеїв енергетики як українських, так і вітчизняних.

В. о. директора коледжу Павло Черніков підвів підсумки заходу, підкресливши роль енергетики в розвитку українського суспільств та економіки доповнивши розповідь прикладами із повсякденності коледжу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *