Минає п’ята річниця Революції Гідності, яка змінила напрямок розвитку нашої держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про Героїв Небесної Сотні, які віддали за своє переконання найвищу ціну – власне життя. Це подвиг. Це пам’ять, яку не забути, ні стерти, ні переоцінити.

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні у Прилуцькому технічному фаховому коледжі проводилися змагання з шашок серед юнаків та дівчат і підтягуванню на перекладині серед хлопців 1-2 курсів. В особистому заліку з шашок серед дівчат I місце виборола студентка 1-А ел Павленко Анастасія, II місце посіла Либохоря Анастасія 2 зем, III – Дейнека Євгенія 2 комп. Серед юнаків I місце зайняв Якимук Іван 2-Б ел, II – Ігнатов Артем 1 комп, III – Лайтер Михайло 2 комп.

У змаганнях по підтягуванню на перекладині перемогу здобули: I місце – Котеленець Ілля 2 газ, II – Ейзерман Артем 1 Б ел, III – Кравченко Артем 2 газ. Директор коледжу Черніков П.І. нагородив чемпіонів та призерів грамотами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *