2 грудня у читальній залі Прилуцького технічного фахового коледжу відбулося засідання круглого столу під символічною назвою “Разом проти насильства”.

Даний захід організатори присвятили Міжнародному дню боротьби із рабством, який входить у контекст Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”.

Говорили про наболіле. Основний акцент було зроблено на механізмах подолання різних видів насильства в українському суспільстві, на боротьбі із торгівлею людьми, яка продовжує процвітати у всіх куточках світу і особливо загрожує українцям, які залишають рідні домівки, втікаючи від війни.

У жвавій дискусії взяли участь викладачі і студенти коледжу, представники правоохоронних органів, районної війської адміністрації і служби у справах дітей Прилуцької міської ради.

Перед присутніми виступили: заступниця голови Прилуцької військової адміністрації Олеся Кісленко, яка подарувала присутнім браслети, що символізують боротьбу проти насильства, директор коледжу Павло Черніков, начальник сектору ювенальної превенції відділу превенції Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Тетяна Кузьменко, начальник відділу моніторингу Прилуцького районного відділу поліції Микола Самбор, начальник служби у справах дітей Прилуцької міської ради Людмила Кулій.

Учасники круглого столу дійшли до спільної думки про те, що насильство не треба замовчувати. З ним потрібно активно боротися і намагатися підтримувати людей, яким довелося виступити у ролі постраждалих через життєві обставини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *