Тісна співпраця поєднує працівників підприємства Прилуцького РЕМ *Чернігівобленерго” та Прилуцького технічного фахового коледжу.

Як правило, коледж направляє здобувачів освіти на проходження практик, а РЕМ, по можливості, працевлаштовує випускників.

Цього разу ситуація була дещо іншою. Прилуцький технічний фаховий коледж згідно з програмою “Ваучер на навчання” надав можливість працівникам РЕМ, кому за 45, навчатися в коледжі.

І ось навчання закінчилися, настала урочиста мить – вручення свідоцтв про присвоєння кваліфікації “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” 2 розряду.

На підприємство прибула делегація на чолі з в.о. директора коледжу Павлом Черніковим, заступником директора Вікторією Дронь, зав.відділенням Олександром Іващенком, яка й виконала цю приємну місію.

Також було нагороджено грамотою керівника підприємства Прилуцький РЕМ Андрія Бордовіцина за тісну співпрацю з навчальним закладом, надання постійної допомоги та підтримки нових проєктів в енергетичній галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *