Урочисто відзначили професійне свято – День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості у Прилуцькому технічному фаховому коледжі!

На заході були присутні почесні гості коледжу, викладачі циклової комісії спеціальних дисциплін з газопостачання та здобувачі освіти, які обрали спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія», ОПП «Газопостачання та енергоефективні системи забезпечення мікроклімату будівель».

З вітальним словом виступив в.о. директора коледжу, доктор філософії в галузі освіти, Почесний професор Міжнародної Кадрової академії, переможець Всеукраїнського рейтингу професійних досягнень «Лідер України» Черніков Павло Іванович.

Свої студентські роки у коледжі згадав Кириллов Андрій Миколайович, випускник 2004 року, який на даний час працює на посаді старшого майстра аварійно-диспетчерської служби Прилуцького управління з експлуатації газового господарства.

Під гучні оплески пройшло нагородження відмінників, учасників художньої самодіяльності та спортсменів відділення «Газопостачання та заочно-дистанційної освіти».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *